Prajitura cu banana, morcov si mar




INGREDIENTE:

2 oua, 1 cana zahar, 2 cani faina, 1/2 cana ulei, 1 plic praf de copt(15 gr), scortisoara, vanilie
1 morcov, 1 mar, 1 banana

Marul se rade pe razatoarea mare, banana se zdrobeste cu furculita iar morcovul se rade pe razatoarea mica.

Ouale se mixeaza cu zaharul, se adauga treptata uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt si scortisoara. La final se adauga fructele si se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o tava dreptunghiulara (am folosi o tava 29 cm/20 cm) sau se poate folosi si o tava mare de chec. Se coace la 180 °C timp de aprox.45 min (se verifica cu scobitoarea).
Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar vanilat.


Aceasta prajitura se poate coace si in forma de chec (eu am incercat ambele variante)